חפש נושא
חפש מקצוען

 דוכני מזון לחתונה - מה כדאי לבחור?

מאת:  צוות האתר
פורסם: 29/10/2019
האם הייתם אי פעם באירוע שבו לא היה מה לאכול או לשתות? סביר להניח שלא! מזון ומשקאות הם לרוב אחת ההוצאות המרכזיות בהפקת אירועים. האורחים נוטים לזכור לטובה את האירועים שבהם נהנו מהארוחה. אז למה אנחנו עדיין מתייחסים למזון כאל משימה משנית הנלווית לשאר מרכיבי האירוע?

מגוון דוכני המזון, המוצעים היום לאירועים, כוללים היצע שיכול לספק כמעט כל רצון: מתוק או מפולפל, מקומי או בינלאומי. העיקר הוא הגיוון והמגוון. דוכני המזון מאפשרים להציע לאורחים מגוון של טעמים ומטבחים – מדוכני סושי מגרים ועד לדוכני בשרים עסיסיים או דוכני פלאפל לאירועים. טעמים שירגשו את קהל המוזמנים, אך גם יקשו מאוד על הבחירה שלכם.

להקדיש מחשבה לבחירה...
דוכני המזון באירוע מציגים לאורחים מגוון של מנות, וזה כלל לא פשוט לבחור את סוגי המנות המתאימים ביותר. אבל, כשהתקציבים ממשיכים להתכווץ ועלות המזון ממשיכה לעלות, קל לראות בשירותי הקייטרינג משימה שחייבים לעשות אבל לא בהתלהבות רבה. אולי אפילו מתפתים לבחור בקייטרינג הזול ביותר. חשוב להבין שרק לעתים רחוקות זה ישתלם לכם. למה? כי המזון והמשקאות באירוע לא מסתכמים רק באנשים שבעים – אלא מהווים חלק מהחוויה כולה. הרי אם הגשת כיבוד באירוע הייתה מסתכמת רק בהאכלת האורחים, היה יותר משתלם לחלק להם שוברים למסעדה הקרובה. לא? לכן חשוב להקדיש מחשבה לבחירת דוכני המזון שיגישו את מנות האוכל באירוע שלכם.

לטעום ולסעוד!
אתם הולכים לאירוע כלשהו והמקום מוקף בשולחנות הגשה. אחרי כמה מנות, אתם מרגישים מלאים ונאלצים לוותר על שאר המנות המעניינות שהייתם רוצים מאוד לנסות, אבל הבטן מלאה. בדיוק בגלל זה מתמקדים דוכני המזון בהכנת טעימות קטנות. ביס אחד או שניים וגמרנו. כך יכולים האורחים לעבור מדוכן לדוכן ולא לוותר על אף טעימה שמוצעת להם בדוכני המזון. ותמיד חשוב לשלב גם ׳נקודה מתוקה׳, כלומר דוכן אחד או שניים עם מתוקים שיעלו חיוך על פני האורחים שלכם.

כמה דוכנים להציב באירוע?
כדי לענות על שאלה זו, יהיה עליכם לקבל תמונה ברורה של גודלו של כל דוכן מזון, ולהתאים את מספר הדוכנים לשטח העומד לרשות האירוע שלכם. קחו בחשבון שחשוב להקצות שטח מספיק גדול גם לאורחים וגם לאנשי הצוות העומדים ומשרתים את האנשים, ולמנוע תחושה מחניקה של צפיפות. קחו בחשבון את מספר המשתתפים שצפויים להסתובב בשטח האירוע בכול זמן נתון. איך הם יתקשרו ביניהם? האם הם זקוקים לשפע של חלל כדי לנהל שיחה אמתית, או שאתם מתכננים לדחוס אנשים כמו בקונצרט רוק?

כשאתם מתכננים את דוכני המזון ואת פריסתם בשטח, נסו להכניס את עצמכם לנעליים של האורחים שלכם. המטרה היא לדמיין ולהעריך את המרחב הדרוש בפועל כדי למקסם את תחושת החופשיות של תנועת האנשים המסתובבים מפה לשם וחוטפים לעצמם מנה נחמדה מהדוכן.
 צור קשר עם המקצוען   חזרה לקטגוריה בעלי מקצוע    הדפס מאמר   שלח לחבר
* האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

אין תגובות למאמר זה

כתבות הקשורות לנושא
הובלות בין לאומיות – הדרך שלנו לקדם את העסק שלנו
היתרונות בשימוש של שואב אבק תעשייתי
לכבוד השנה החדשה, לומדים לאפות!
האם מכונת כביסה איכותית באמת יותר יקרה ממכונת כביסה רגילה?
מי מפחד מחזון
 צוות האתר
בעלי מקצוע
 צוות האתר
 איל קליין
פתרונות אינטרנט
 איל קליין
 ניצן ברזני
פיתוח עסקי
 ניצן ברזני
 יצחק יורמן
אימון עסקי
 יצחק יורמן
 דורון  בהרב
נדל"ן
 דורון  בהרב
חוקר פרטי אמנון רודס
חקירות ומעקבים
חוקר פרטי אמנון רודס
רו"ח יוסי  נתנזון
ראיית חשבון
רו"ח יוסי  נתנזון
מומחה לטיפול בכאב רפאל צור
רפואה סינית
מומחה לטיפול בכאב רפאל צור
ד"ר Ph.D אורית צוקר
טיפול בחרדות ויעוץ זוגי
ד"ר Ph.D אורית צוקר
הנדסאי מחשבים גיא אדרי
מחשבים
הנדסאי מחשבים גיא אדרי
מעונין להופיע פה?
בעלי מקצוע | עו"ד בחיפה | שיווק דיגיטלי | חברת קידום אתרים בגוגל